sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Destroy Everything You Touch

On se nyt ________ (paikka, jonne pahat ihmiset joutuvat kuolemansa jälkeen), kun tässä saa taas yksin koko maailman korjata. Ilmeisesti Bloggerin __________ (viittaus yläraajojen puutostilaan; adjektiivi, monikko) ______ (taruolento, tunnetaan suiposta hatustaan; monikko) ovat sitten jossain vaiheessa päättäneet suuressa viisaudessaan muuttaa sitä _________ (sukupuolitauti; adjektiivi, partitiivi) alustaansa siten, että työllä ja tuskalla blogeihini rakentamani automaattinen listaus kutakin kirjoitusta kommentoineista elämänmuodoista lakkasi toimimasta. Kun tässä saattaisi olla muutakin tekemistä, alkaa taas ihan hiukkasen ________ (feminiininen sukupuolielin; verbi), kun kaiken saa kerta toisensa jälkeen _______ (alussa mainitun paikan isäntä) itse korjata. No, kirjoitinpa aiheeseen sopivalla foorumilla sitten oman diagnoosini asiasta, että ne _________ (kristinuskon paholainen; genetiivi) Bloggerin __________ (viittaus vähäisiin älynlahjoihin, sanan lopussa eräs kala; monikko) saavat siivota sotkunsa.

Koska tämä alustaan lisätty "ominaisuus" lienee rampauttanut muitakin verkon päiväkirjoja, otan kiitoksia vastaan tutulla pankkitililläni.

(Tässä jäätyneen kävyn kanssa istuessani päätin kokeilla tällaista interaktiivista polkkaustapaa kertoessani, miksi en vieläkään tee sitä, mitä pitäisi — eli mihin olen hukannut pari tuntia päivästäni, ja samalla elämästäni.)

1 kommentti:

DorianK kirjoitti...

Ei minulla tässä muuta, mutta halusin vain kertoa, että olet ehdottomasti suosikkibloggaajani. Älysi leikkaa kuin pyy pivossa ja olet kovin empaattissympaattinen ja uuh-niin-seksikäs jokaisessa kirjoituksessasi.

Ai niin, ja sen verran piti vielä lisätä, että se ominaisuus toimii taas. Ei Bloggerin korjausten vaan toisen innokkaan kansalaisaktivistin virityksen ansiosta.