torstai 31. heinäkuuta 2008

Huomenna vaihtuu elokuuksi

Jälleen kerran kesä on kirmannut ohi ja yli kuin pegasus bulgarialaisjugurtissa. On tapahtunut pieniä asioita ja isoja asioita, ja on ollut tapahtumatta pieniä asioita ja isoja asioita. Ja on tullut kirjoitettua järkyttävän typeriä ja mitäänsanomattomia virkkeitä blogiin, mistä todisteena edellinen.

Ehkä minun kesästäni kertoo kaiken oleellisen se, että sen todennäköisesti paras saavutus oli meressä uiminen pari päivää sitten. Ei sillä, että se olisi ollut tämän kesän mukavin päivä. Mutta olihan se kieltämättä onnistunut uimasuoritus.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Putositko laidan yli mereen?

Ohari kirjoitti...

Siis anteeksi nyt vaan kauheasti, mutta kesähän ei suinkaan ole ohi vaan sitä jatkuu (ainakin vielä) seuraava kuukausi. No okei, tämä alkava, jos ollaan tarkkoja ja tarkkojahan ollaan *huoh että tuonkin sitten ulos laskin*

DorianK kirjoitti...

Tiina,

en ainakaan laivan tai veneen. Maailman reunan yli ehkä.

Ohari,

saat. Sikäli voisin tässä myötäillä Mambaa, että kesälomaakin on vielä yli puolet jäljellä. Tosin ei yhtä soittoa, eikä ihan kahtakaan.

Jr. Jones kirjoitti...

Mitä pitäisi saavuttaa?

DorianK kirjoitti...

Kaipa ihmiset yleensä odottavat kesältä uusien asioiden ja paikkojen näkemistä, sosiaalista elämää ja ylipäänsä jotain, mitä muistella jälkikäteen. Postaukseni tarkoitus oli osittain kritisoidakin kesän "suorittamista", mutta kyllä minä tunnistan itsessänikin tuollaisia suorittamisen piirteitä.

Ja rehellisesti sanoen kotini on jo muuttanut hieman ilmettä tänä kesänä, ja uusia muistoja minulla on pieni kapallinen. Ei ehkä yhtä paljon mitä joku saa kerättyä neljän viikon vaelluksella Laosissa tms. mutta kuitenkin.