torstai 10. heinäkuuta 2008

Sana (tai jotain muuta) viikonvaihteeksi

Pahoittelen kovasti aiempaa synkistelyäni. En tiedä, mistä ja miten moinen roska pääsi läpi nettiin. Mikä lie tietoliikenneongelma...

Moisen ilmiön vastapainoksi ja yleiseksi ilmanraikastajaksi ajattelin "ilahduttaa" teitä jollain, minkä löysin (tai joka itse asiassa minulle oikein kädestä pitäen näytettiin, mutta mitäs pienistä yksityiskohdista) viime viikolla.


(via, via, via)

14 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Äh, synkistelyjä kandee anteeksipyydellä, omassa lokissaan ainakaan. Johtuipa synkkyys mistä hyvänsä, kämppiä bro elikkäs taistele mies tai jotain. (Äh. No mut, kumminkin.)

Toi Tube ei suostu mulle ainaskaan.

Ohari kirjoitti...

RUAAAHHH. *snort*

Tää oli kyllä hyvä, tosi hyvä. Otan takkini ja menen.

DorianK kirjoitti...

Jos minä tosissani murehtisin pirtsakkuusnaamarini hetkellistä tipahtamista, olisin toki jo poistanut tuon kirjoituksen. Kyllä tämä veli nyt leiriytyy (eli mies taistelee) sitkeästi ja hissukseen (omalla tahollaan — varsinaisella rintamalla tuli jo takkiin). Kiitos symppauksesta.

Takkeja ei myöskään kannata hakea narikasta tässä lokissa. Tuo juttu oli minustakin mainio, osin juuri siksi että itsekin juoksin miinaan kuin lettutaikina tuulettimeen (lähde: kansanviisauksia, jotka eivät ikinä oikein päässeet laajaan levitykseen). Pidin kyllä sitä videon idioottileimaa vähän ilkeänä (osin juuri siksi että jne.).

Tiina kirjoitti...

Eipä tähän (tai tuohon eiliseen) kai voi sanoa muuta kuin että se mikä ei tapa, vituttaa.

Videota en pysty katselemaan, kun olen töissä täällä ddr:ssä.

DorianK kirjoitti...

Eräs ihminen on (kuulemma) joskus sanonut tuon vähän pitemmin: "Se mikä ei tapa, se sattuu ja tekee kipeää. Ja vituttaa kans." Käyttää sitten pitkää tai lyhyempää muotoa, niin aika hyvin se taitaa asian kiteyttää. Vaan eteenpäin, sanoi luminen mummo apteekin jonossa, vai miten se nyt oli.

Näkyvätkö noiden videoiden alkuruudut muuten sinulla normaalisti töissä?

Jr. Jones kirjoitti...

Bu-ah-hah! =D!

Hehe.. Luulin, että ubuntulla oli vaikeuksia tämän kanssa, mutta vika oli taas siellä, missä se yleensäkin on näissä tietoteknisissä hommeleissa.

Tiina kirjoitti...

No siis yleensä ei näy, mutta jostain syystä juuri tämän nimenomaisen videon alkuruutu näkyy.
Tavallisesti näkyy vain valkoinen neliö, josta tietää, että siinä ehkä saattaa olla video.

DorianK kirjoitti...

JJ, ei tuo minunkaan työ-Ubuntullani ihan salamana pyöri. Lienee siis käyttöjärjestelmäongelma.

T, siihen näkymiseen on syy...

Jr. Jones kirjoitti...

No, kyllä mulla tuli sama ongelma Windowsinkin kanssa. Varmaan se on tuolla youTuben päässä se ongelma ollut, ettei tahdo lähteä pyörimään tuo, ajattelin ensin. Mutta sitkeällä yrittämisellä voi tyhmempikin korvata tuolin ja näppiksen välissä olevia puutteita. Eihän siinä lopulta ollut isokaan vika.

nona kirjoitti...

Se on ihana! Saa kuopia hipaisuhiirellä ihan kunnolla, ennen kuin välähtää. Kyllä, hain sen varmuudeksi tuubistakin. Ihan on erihauska.

DorianK kirjoitti...

JJ, lohduttavaa kuulla, ettei ole käyttöjärjestelmästä kiinni. En minä malttaisi enää takaisin Windowsiin täällä vaihtaa pelkästään videoiden takia.

nona, onneksi itse en yrittänyt tuota katsella millään touchpadilla tms. Olisi saattanut sormi ja padi kulua.

Jos tätä menoa jatkuu, tuo on varmaan kohta Tuubin katsotuimpien videoiden joukossa.

Tiina kirjoitti...

No niin... Ilimankos. Ajattelinkin, että tuossa on joku koirahaudattuna.
Mä vaan ajattelin, että sä oot niin guru, että oot saanu sen videon jotenkin näkymään. Ihmettelin tosin, että miksei se linkity Youtubeen.
Iso-D ryäkäle!

Pakko muuten pölliä tää, kai mulla jokunen lukija käy, joka ei ole täällä vielä käynyt. :D

Alcinoe kirjoitti...

Vähänkö mä nyt olen ylpeä itsestäni, kun en koko iltaa tuota naputellut! =D

DorianK kirjoitti...

T, enhän minä tuota keksinyt vaan välitin vain eteenpäin... Kuten Nylon Beat puolestani totesi: "Oon syytön, syytön" jne. Tosin ymmärrän hyvin hämmennyksesi, sillä minähän olen guru, Dorianthun Chakrakyy.

A, kokeilit kuitenkin? Ajattelin, että kommenttiosasto ehkä paljastaisi tämän muikean salajuonen joillekin utelikoille, mutta ehkä sitä "videota" tulee naputeltua muutamaan kertaan ennen kuin näitä alkaa lukea.