sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

For What It's Worth

Tässä hiljattain erään poliittisen ja ehkä muunkinlaisen elimen eräät edustajat pohtivat erään verkossa tapahtuvan ilmaisumuodon ilmentymien jonkinlaista "hallintaa". Ideana oli mm. se, että kyseisen elimen jokin alielin voisi arvostella noita ilmentymiä ja sitten kertoa tyhmemmille, mitkä niistä ovat hyviä ja missä on vain vääriä mielipiteitä.

Ihan puhtaasta kunnioituksesta moisen ajatuksen erinomaisuutta ja nerokkuutta kohtaan ajattelin säästää tuon poliittisen el(ä)imen jonkin alielimen vaivaa ja tehdä jo valmiiksi yhden merkin, jolla ne parhaat ilmaisumuodon ilmentymät voi sitten erottaa akanoista. (Värit ja muu symboliikka on toki täysin satunnaisesti valittu.)

Saa käyttää ja muokata vapaasti.

(Jälkimmäisessä pitäisi olla läpinäkyvä tausta, mutta eräälle bloggauspalvelulle moinen kummastus on liian vaikea jippo, joten se on muuttanut taustan valkoiseksi.)(Muokkaus: tein kuvista uudet versiot, joissa aiemmin pienessä simassa hieman paikaltaan eksynyt tähti on nyt laitettu ruotuun ja nuhdeltu. Samalla sen jälkimmäisen läpinäkyvyyskin meni jakeluun.)

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Meikä heti pöllii tuon merkin.

DorianK kirjoitti...

Kriminaali. Jättäisit muillekin.

Kieltämättä aika nopeasti olit liikkeellä, kun puolenyön jälkeen vasta sain tuon näytille. Ja aika pian huomasin, että tuli kiirehdittyä se vähän heikkolaatuiseksi. No, ehkä jaksan korjata, tai sitten en.

Tiina kirjoitti...

Shakaalit metsästävät öisin.

DorianK kirjoitti...

Pariisissa on kaunista keväällä. Paitsi jos sataa.

Alcinoe kirjoitti...

Teidän koodikielenne saa epäilemään alielintenne luonnetta. Koska minun osaltani eräs verkossa tapahtuva ilmaisumuoto ilmenee täydellisessä hallinnassa, arvostelen itse itseni kaikkien muiden elimien vaivoja säästääkseni: blogini on helvetistä vai miten se nyt meni.

DorianK kirjoitti...

Alielinteni luonnetta on turha epäillä tai kyseenalaistaa. Ne ovat luonteeltaan leikkisiä. Niiden elämä on sikäli myös turvattu, että ne tulevat toimeen minun elintasollani.

Tuo vaivojen säästämiseksi tehty arvio on sikälikin säästäväinen, että sen ensimmäistä sanaa voi käyttää sekä adjektiivisessa merkityksessä että erisnimen genetiivinä. Optimointi on ilomme.