lauantai 29. maaliskuuta 2008

Come As You Are

Koska minun piti (yhä) tehdä jotain aivan muuta, kulutin kallisarvoista aikaani tekemällä Hesarin horotestin, vieläpä pitkänä versiona. Tässä tulos. (Luonnollisestikaan tuloksesta ei löydy tekijänoikeusvapaata kuvaa, joten viritän papukaijan olalleni ja olen hirmuinen pinaatti lainaten kuvan tähän kokonaisuudessaan. Arrr! Haastakaa oikeuteen.)

Horotulos 
Osa kysymyksistä oli kyllä sitä luokkaa, että stetson sai soida ihan jatkuvalla syötöllä. (Toteemieläin? Lempikasvi? Lempipuulaji? Jotain rajaa sentään...) Tulos kuulostaa kuitenkin osuvammalta kuin testin kuvaus oikeasta merkistäni. Niiden lisäksi vilkaisin myös tuloksessani mainittuja otuksia, ja molemmista löysin jotain tuttua. Oinaasta vähiten, kuten testin mukaan pitikin, mutta silti olin havaitsevinani kuvauksissa horoskooppiteksteille niin tyypillistä ympäripyöreyttä. Toki jokaisen tekstin osuvuus voi viitata siihenkin, että olen itse ympäripyöreä.

10 kommenttia:

diduu-adi kirjoitti...

Olin vähiten se merkki, joka oikeasti olen. Joko testi oli huono tai horoskoopit ovat humpuukia. Luultavimmin kuitenkin molemmat olivat tosia.

DorianK kirjoitti...

Testi oli sikäli huono, että kysymykset olivat varsin hankalia. En minä osaa mitään onnennumeroitani tai toteemieläimiäni nimetä! Siitä huolimatta luulen, että testi oli vähemmän humpuukia kuin horoskoopit itsessään yleensä.

nona kirjoitti...

Toi testi on mätä (tyrmäävä yllätys). Se heittää sen "horon" lempivärin, kukan ja sen eläin toteemin vai minkä perusteella. Testasin pari kertaa, valintasuoralla oranssi-auringonkukka-kissa olin aina leijona, vaikka muita vaihtelin ihan kieli poskessa. Tai sitten sillä on meedion kykyjä, leijonahan mä tietty olen. Mene ja tiedä tai eksy yrittäessä...

diduu-adi kirjoitti...

Tein testin uudelleen, jätin kaikki toteemieläimet jne. vastaamatta, ja tuli sama vastaus :-)

DorianK kirjoitti...

nona:

Niin sitä viimeisetkin rippeet pienen ihmisen luottamuksesta ja uskosta häviävät! Ensin menetin uskoni poliitikkoihin, sitten ihmisiin, ja nyt jo nettisivujen horoskooppitesteihinkin. Ikinä en enää luota mihinkään tai kehenkään.

su-pub:

Minä kokeilin nakutella testin nyt läpi vastaamatta mihinkään. Tulos oli neitsyt. (Onhan sekin tietysti tulkinta, että jättämällä kaikki asiat tekemättä ja tilaisuudet käyttämättä saattaa hyvinkin olla neitsyt...)

Olisi pitänyt arvata, että tulos ei voi olla luotettava. Vastausvaihtoehdoissa kun ei ollut esimerkiksi omaa lempiväriäni lainkaan.

nona kirjoitti...

Hauskojahan nuo ovat:)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olin tossa leijona, vaikka oikeasti olen kaksonen. Mulla oli toteemieläimessä hevonen, lempivärinä varmaan turkoosi ja lempikukkana orkidea... Joten en usko että ne asiat vaikutti siihen tulokseen. Sinänsä tuo testi on minustakin täysin humpuukia, ei minussa oikeasti ole leijonaa nimeksikään. :D

DorianK kirjoitti...

nona,

ovathan ne ihan huvittavia, vaikka ihan hihityttäviä sentään eivät. Kyllä kai tuollaisia testejä ennemmin täyttelee ja niiden tuloksia lukee kuin ottaa tikkuja kynsiensä alle.

chi,

minä pystyn tunnistamaan itseni lähes kaikista kuvauksista, mutta toisaalta kaikissa on myös jotain tökkivää. Aika harvoin tuollaisista tulee tulokseksi oikeaa horoskooppimerkkiäni (joka on siis kaalilepakko).

Ohari kirjoitti...

Minä olin joku eläin, lahna vissiin. Oikeasti olen *punastuu* neitsee.

Mutta enihau, sitä tulin sanomaan, että sunt on haastettu!

DorianK kirjoitti...

Ah, sentään vain meemiin. Minä jo ajattelin, että ei sitä kehotusta haastaa oikeuteen pitänyt ihan kirjaimellisesti ottaa, vaikka kuvan niin alhaisesti tabloidilehden sivuilta varastinkin.

Minä kiitän muistamisesta, ja vastaan haasteeseen jonain päivänä lähitulevaisuudessa.